LMK-forsikring

LMK-forsikring

LMK FORSIKRING (for utfyllande info gå til www.lmk.no)

LMK Forsikring består av fire produktgrupper, som du kan lese mer om lenger nede på siden hvor hver gruppe er beskrevet separat.

LMK Forsikring er en helt spesiell og gunstig avtale, beregnet for entusiaster som er medlem i en LMK-klubb, med formål å bevare kjøretøy for ettertiden. Forsikringen er i utgangspunktet skreddersydd for ALLE typer kjøretøy som er 30 år eller eldre. Du kan også få spesielle løsninger for ombygde/modifiserte kjøretøy, samt ”Blivende Klassiker”. 
Selvfølgelig får du også som LMK-kunde muligheten for et godt tilbud på ALLE dine øvrige private forsikringer dersom du ønsker dette!

Har du spørsmål om LMK Forsikring, kontakter du IF Skadeforsikring på: 21 49 24 00 / lmk@if.no, eller LMK på 22 41 39 00 / post@lmk.no


Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) eies og drives av klubbene, og arbeider for å bedre forholdene for alle som har historiske kjøretøy som hobby. 
LMK Forsikring ble etablert i 1983, og den er løpende blitt utviklet for å gi et skreddersydd tilbud til eiere av alle typer motorhistoriske kjøretøy. 

Gode grunner for å bruke LMK Forsikring:  

  1. Markedets absolutt beste forsikring for veterankjøretøy.
  2. Gjennom IF Skadeforsikrings fordelsprogram , får du gjennom LMK-avtalen svært gode tilbud på dine øvrige forsikringer.
  3. Som forsikringstaker tilknyttet LMK-forsikringen,  fører  du nytegningsprovisjon/verdier tilbake til din egen klubb.
  4. LMK får en styrket økonomi i satsningen på å bedre forholdene for klubber og enkeltmedlemmer, og får dermed mindre behov for finansiering via medlemsavgiften.
  5. Ditt kjøretøy er godt dokumentert med hensyn til verdifastsettelse dersom en totalskade som brann og tyveri. LMK  med sin kompetanse på motorhistoriske kjøretøy vil bistå deg ved vanskelige skadeoppgjør. Særlig aktuelt vil dette være ved totalskade som brann/tyveri.
1. HVEM KAN FÅ LMK FORSIKRING? 
Bare medlemmer av klubber tilsluttet LMK kan få LMK Forsikring. Du må ha vært klubbmedlem i minst ett år. Ved tegning av forsikring på dyrere kjøretøy med verdi over 300.0000,-, må klubben attestere for gyldig medlemskap på søknaden. (Klubbene kan i spesielle tilfeller gi dispensasjon fra den generelle ettårs-regelen). I Motorvognregisteret MÅ søker være innført som eier av kjøretøyet. På alle veterankjøretøyer med verdi inntil  kr. 300.000,- kan disse tegnes gjennom direkte kontakt med IF Skadeforsikring. På veterankjøretøy med verdi over 300.000,- eller Blivende Klassiger , kontaktes IF Skadeforsikring på 21 49 24 00 for for å få en midlertidig forsikring inntil søknaden er innvilget. 
For alle øvrige skadeforsikringer, ta direkte kontakt med IF Skadeforsikring på 21 49 24 00 eller lmk@if.no.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

JOHNNY STORSVEEN-HELGESEN | Svar 04.07.2016 22.36

Å HVEM SITTER I KLUBBENS FORSIKRINGSKOMITE` ????

Kristine 06.07.2016 01.02

Hei Står på LMK sine sider, men kan skrive det inn på hjemmesiden vår også. Er i alle fall Arvid og Geir Berglund :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 12:00

Hei
Min kone har en 12M - 1961 modell. Er det noen som vet hvilket prisleie en slik bil kan ligge i ved salg?

...
02.08 | 14:35

Tror de kan skaffes gjennom norsk bildelekatalog
må vite type . Greit med skiltnummer også
Hilsen Maskin & bil Øyvind

...
28.07 | 20:05

FOR hutte i døgnet på Gol på FORD TREFETT,

...
28.07 | 20:01

Har en Ford Zephyr mk 4 ,men det er veld en 17 m treff .Kan jeg også komme med min bil på trefett? Va er prisen for helle oppholde den helgen ?

...
Du liker denne siden