LMK-forsikring

LMK-forsikring

LMK FORSIKRING (for utfyllande info gå til www.lmk.no)

LMK Forsikring består av fire produktgrupper, som du kan lese mer om lenger nede på siden hvor hver gruppe er beskrevet separat.

LMK Forsikring er en helt spesiell og gunstig avtale, beregnet for entusiaster som er medlem i en LMK-klubb, med formål å bevare kjøretøy for ettertiden. Forsikringen er i utgangspunktet skreddersydd for ALLE typer kjøretøy som er 30 år eller eldre. Du kan også få spesielle løsninger for ombygde/modifiserte kjøretøy, samt ”Blivende Klassiker”. 
Selvfølgelig får du også som LMK-kunde muligheten for et godt tilbud på ALLE dine øvrige private forsikringer dersom du ønsker dette!

Har du spørsmål om LMK Forsikring, kontakter du IF Skadeforsikring på: 21 49 24 00 / lmk@if.no, eller LMK på 22 41 39 00 / post@lmk.no


Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) eies og drives av klubbene, og arbeider for å bedre forholdene for alle som har historiske kjøretøy som hobby. 
LMK Forsikring ble etablert i 1983, og den er løpende blitt utviklet for å gi et skreddersydd tilbud til eiere av alle typer motorhistoriske kjøretøy. 

Gode grunner for å bruke LMK Forsikring:  

  1. Markedets absolutt beste forsikring for veterankjøretøy.
  2. Gjennom IF Skadeforsikrings fordelsprogram , får du gjennom LMK-avtalen svært gode tilbud på dine øvrige forsikringer.
  3. Som forsikringstaker tilknyttet LMK-forsikringen,  fører  du nytegningsprovisjon/verdier tilbake til din egen klubb.
  4. LMK får en styrket økonomi i satsningen på å bedre forholdene for klubber og enkeltmedlemmer, og får dermed mindre behov for finansiering via medlemsavgiften.
  5. Ditt kjøretøy er godt dokumentert med hensyn til verdifastsettelse dersom en totalskade som brann og tyveri. LMK  med sin kompetanse på motorhistoriske kjøretøy vil bistå deg ved vanskelige skadeoppgjør. Særlig aktuelt vil dette være ved totalskade som brann/tyveri.
1. HVEM KAN FÅ LMK FORSIKRING? 
Bare medlemmer av klubber tilsluttet LMK kan få LMK Forsikring. Du må ha vært klubbmedlem i minst ett år. Ved tegning av forsikring på dyrere kjøretøy med verdi over 300.0000,-, må klubben attestere for gyldig medlemskap på søknaden. (Klubbene kan i spesielle tilfeller gi dispensasjon fra den generelle ettårs-regelen). I Motorvognregisteret MÅ søker være innført som eier av kjøretøyet. På alle veterankjøretøyer med verdi inntil  kr. 300.000,- kan disse tegnes gjennom direkte kontakt med IF Skadeforsikring. På veterankjøretøy med verdi over 300.000,- eller Blivende Klassiger , kontaktes IF Skadeforsikring på 21 49 24 00 for for å få en midlertidig forsikring inntil søknaden er innvilget. 
For alle øvrige skadeforsikringer, ta direkte kontakt med IF Skadeforsikring på 21 49 24 00 eller lmk@if.no.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

JOHNNY STORSVEEN-HELGESEN | Svar 04.07.2016 22.36

Å HVEM SITTER I KLUBBENS FORSIKRINGSKOMITE` ????

Kristine 06.07.2016 01.02

Hei Står på LMK sine sider, men kan skrive det inn på hjemmesiden vår også. Er i alle fall Arvid og Geir Berglund :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.11 | 22:19

Do you have an email?

...
13.11 | 14:22

Har en 17m -71 RS med ujevn tenning, og vurderer å bytte til elektronisk tenningssystem. Noen som har erfaring med det, eller tips for å få bort ujevn tenning?

...
30.10 | 07:38

Hvor får jeg kjøpt en verkstedshåndbok for Ford 20/26M P7(b) med gode tegninger/bilder (ala Haynes Repair manual) og helst skandinavisk eller engelsk tekst? Har tidligere kjøpt en CD (svensk tekst), men dårlig kvalitet på bilder og mangelfull info om bl.a

...
08.09 | 21:50

Hello, i will check it out and send you a message :)

...
Du liker denne siden