LMK-forsikring

LMK-forsikring

LMK-forsikring

LMK Forsikring er en helt spesiell og gunstig avtale, beregnet for entusiaster som er medlem i en LMK-klubb, og som har som formål å bevare kjøretøy for ettertiden. Forsikringen er i utgangspunktet skreddersydd for ALLE typer kjøretøy som er 30 år eller eldre. Du kan også få spesielle løsninger for ombygde/modifiserte kjøretøy, samt ”blivende klassiker”.

Selvfølgelig får du også et godt tilbud på ALLE dine øvrige private forsikringer om du ønsker det!

Har du spørsmål om LMK Forsikring kontakter du LMK Forsikring v/ WaterCircles på: 67 20 60 30 / lmk@watercircles.noDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller LMK på 22 41 39 00 / post@lmk.no  

Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) eies og drives av klubbene, og arbeider for å bedre forholdene for alle som har historiske kjøretøy som hobby.

LMK Forsikring ble etablert i 1983, og er betydelig utviklet for å gi et skreddersydd tilbud til eiere av historiske kjøretøy. Les et kort sammendrag om LMKs forsikringshistorie her.

4 gode grunner for å bruke LMK Forsikring:
1. Markedets absolutt beste forsikring for veterankjøretøy.
2. Med flere private skadeforsikringer samlet får du 15 % LMK-rabatt på premiene
3. Du fører provisjon/verdier tilbake til din egen klubb.
4. LMK får en styrket økonomi i satsningen på å bedre forholdene for klubber og enkeltmedlemmer, og får dermed mindre behov for finansiering via medlemsavgiften.   

HVEM KAN FÅ LMK FORSIKRING?
Bare medlemmer av klubber tilsluttet LMK kan få LMK Forsikring, og den kan bare tegnes gjennom klubbens forsikringskomité. Du må ha vært klubbmedlem i minst ett år. (Klubbene kan i spesielle tilfeller gi dispensasjon fra denne regelen) Det er opp til klubbens forsikringskomité å anbefale om du bør få forsikring.

For alle øvrige skadeforsikringer, ta direkte kontakt med LMK Forsikring på 67 20 60 30 eller lmk@watercircles.no 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

JOHNNY STORSVEEN-HELGESEN | Svar 04.07.2016 22.36

Å HVEM SITTER I KLUBBENS FORSIKRINGSKOMITE` ????

Kristine 06.07.2016 01.02

Hei Står på LMK sine sider, men kan skrive det inn på hjemmesiden vår også. Er i alle fall Arvid og Geir Berglund :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 00:05

Hei.
Vil gjerne pynte litt på en P4 64 mod - og lurer på hvilke muligheter det er på felgfronten med bare 3 bolter og aktuell boltsirkel?

...
05.09 | 12:38

Hellblau

...
18.08 | 17:46

Noen som kan hjelpe med fargekoden på en 17m p71? Det står "E" på frontplaten, men jeg aner ikke hvor jeg får tak i resten. Det er en lys blå farge

...
14.07 | 02:21

Har en grill, samme type som den grå formannsforden liggende..
Tlf: 90966050 hvis interressert

...
Du liker denne siden